MISSION SUNDHED


REFERENCER:

“Mette har hjulpet os på alle områder, og blev på kort tid et omdrejningspunkt ift. medarbejdernes generelle arbejdsglæde…”
Niels Viby, Tidl. Adm. Direktør Maxus

“Takket være Mette kan alle medarbejdere levere en optimal indsats og undgå en masse læge/behandlingsbesøg og dermed arbejdsfravær”
Henrik Abraham, Managing Director 

“Jeg har mærket stor forskel i min generelle arbejdstrivsel samt opnået at have  langt færre smerter i nakke og skuldre…”.
Julie Schougaard, Projektleder TDC

Den ugentlige massage som jeg får hos Mette har gjort, at jeg ikke længere har hovedpine et par gange om ugen”
Mette Wangel, Account Manager Maxus 

“Jeg er imponeret over Mettes viden, kunnen og kompetencer, kombineret med hendes varme og entusiastiske personlighed…”.
Sandie Johannessen, Spa Director – AMAN resorts

“Jeg håber, der er andre, der kan blive lige så heldige som mig og få Mettes hjælp til at få rettet op på skavanker…”.
Peter Hartmann, Account Director Maxus

“Med 5 beskrivende ord er Mette energisk, inspirerende, grundig, tillidsfuld og altomfavnende!”
Malene Bro, Fysioterapeut

“Mette har mange strenge at spille på som behandler, og hun er meget generøs med sin viden og rådgivning…”
Marianne Jegaard, Healtsupport

“Mette har hænder, som ikke bare mærker og føler, de ser og heler…”
Karina Jering, Ergoterapeut, Coach, Biomediciner

Jeg har oplevet Mette som omhyggelig og tålmodig. Mette har været en støtte i det halve år, hvor jeg havde det værst…”
Jane Duncan, patient biomedicinsk behandling 

“Mette er meget motiveret og god til at kommunikere med mennesker og finde frem til løsninger på deres problemer…”
Gunver Juul, Mentor (Leder af udd. i Holistisk biomedicin mm.)


 

METTES FAGLIGE BAGGRUND, ERFARING OG UDDANNELSE  

I de sidste 15 år har Mette arbejdet og udviklet sig målrettet indenfor behandling og sundhed.

Mettes interesse for og nysgerrig om kroppens anatomi startede tidligt. Mette har altid været fysisk aktiv og i forlængelse af et genoptræningsforløb efter en knæskade, påbegyndte hun en massøruddannelse og blev certificeret i klassisk- og sportsmassage.

Herefter videreuddannede hun sig til vejleder i statikkorrektion/holdningskorrektion, som handler om hensigtmæssigt brug af kroppen, for at forebygge og undgå skader og fysiske gener i bevægeapparatet. 

Mette har lige siden arbejdet med sportsfolk, på forskellige klinikker, inden for spa & wellness og har haft mange forskellige typer af virksomheder samt private klienter i forebyggende og mere akut behandling.

Disse uddannelser blev desuden springbrættet til at uddanne og udvikle sig videre indenfor det sundhedsfaglige område.

I 2005 blev  Mette færdig med uddannelsen som ergoterapeut og har siden opnået en bred erfaring blandt andet inden for genoptræning, neurologi, behandling og ergonomisk vejledning.

Senest er Mette blevet uddannet i holistisk biomedicin (naturlig medicin uden kemi), herunder blandt andet i at rådgive om og bruge homøopati, phytoterapi/urter, nutrienter (aminosyrer, enzymer og olier mm.), vitaminer og mineraler, kost og ernæring i en terapeutisk sammenhæng. Biomedicin bruges til at styrke kroppen indefra og dermed hjælpe den til selvhelbredelse og forebyggelse af kronisk sygdom.

Mette har sideløbende uddannet sig til coach. Med denne baggrund har hun kompetence til at støtte sine klienter i at tage mere medansvar for deres sundhed og ligeledes hjælpe dem til at sætte deres egne sundhedsmæssige mål og nå dem.

For Mette er et dynamisk samspil mellem klient og terapeut/behandler vigtigt i forhold til at opnå optimal effekt og mulighed for forandring på længere sigt.

Udover uddannelse og praktisk erfaring, har Mette i alle årene suppleret med kurser, workshops, litteratur, selvudvikling og sparring i sit netværk. Dette gør hun fortsat!

Mette er blandt andet aktiv i netværket Womensynergy: http://womensynergy.dk/, har skrevet sundhedstips til magasinet ALT FOR DAMERNE, har medvirket i et tværfagligt Scleroseprojekt som en del af et PHD studie og laver brobyggende projekter til fx. Indien, hvor hun samarbejder med den velrenommerede Ayurvediske læge, dr. Unni.