SUND VIRKSOMHED


“Sundhedsfremmende initiativer for medarbejderne giver en ressourcestærk virksomhed med fornyet energi og arbejdsglæde, som vil kunne ses på bundlinien”.

ERGONOMI

Virksomheden tilbydes vejledning vedrørende APV, indkøb af nyt inventar samt optimal brug af nuværende i forhold til at opnå et forebyggende arbejdsmiljø med færrest mulige skader. Med ergonomisk vejledning tilbydes desuden professionel hjælp til indstilling af bord, stol og skærm samt instruktion i individuelle øvelser ved behov.  

MASSAGE  
 
Med kontinuerlig massage behandling bliver der løsnet op for spændinger, muskler og væv smidiggøres, blodcirkulationen øges og affaldsstofferne hjælpes ud af systemet. Massage er forebyggende og lindrende for kroniske smerter, “musearme”, spændingshovedpiner, ryg- og andre fysiske gener. Massage nedsætter desuden stress ved at “grounde” kroppen, give bedre kropsbevidsthed og frigive afslappende hormoner i kroppen.

 

SUNDHEDSFAGLIGE OPLÆG 

Sundhedsfaglige oplæg og rådgivning sætter fokus på mål og tiltag indenfor sundhed og ergonomi og inkluderer gode råd og vejledning som skræddersyes til virksomhedens behov.   

 
Mette har senest udført sundhedshedsfaglige opgaver hos: MAXUS Communication, Super Gros, Syncronic, Beierholm revision, Trygfonden og Efterskole foreningen mf.
 
For referencer se HER   Priser og forskellige ordninger HER   
Kontakt Mette for nærmere information på kontakt@mettekorsholm.dk