REFERENCER PRIVATE


” Biomediciner Mette Korsholm er uddannet på skolen for Helhedsterapi og arbejder fortsat sammen med undertegnede og andre kolleger med henblik på at anvende behandlinger inden for “Holistisk biomedicin” sammen med de terapiformer, som Mette allerede tidligere har uddannet sig i, og som har givet Mette mange forskellige kundskaber og stor erfaring med patientarbejde og rådgivning til større grupper.Mette er meget motiveret og god til at kommunikere med mennesker og finde frem til løsninger på deres problemer.
Mette arbejder med stor selvstændighed, men forstår også at indhente supervision på de nødvendige områder.
Det er en glæde for mig at se unge kolleger som Mette føre biomedicinen videre ud til mennesker, der behøver denne hjælp for at blive raske og for at kunne udnytte deres potentiale bedst muligt, og jeg fortsætter gerne som supervisor og mentor.”
 
Gunver Juul
Cand.mag., Biomediciner, Psykoterapeut, Akupunktør og leder af Uddannelsen i Holistisk Biomedicin 
 

“jeg søgte en biomediciner, da jeg tidligere har haft stor glæde af, at inddrage denne viden i mit og mine børns hverdag, med stor positiv påvirkning af vores helbred, såvel fysiske som psykiske. Jeg fandt Mette på nettet og startede et samarbejde op, omkring mine børn og jeg. Vi startede med tests af os alle 3 (Mor 42, sønner på hhv. 8 og 9 år), hvor vi har fulgt og nydt de positive virkninger af de mere bløde råd omkring livsstil (find ro, en ting af gangen, søg nydelse etc.) kosttilskudene samt kostændringerne, som tilsammen virkelig har bidraget til større nærvær med os selv og hinanden i vores lille familie. Jeg ser biomedicin som en kontinuerlig proces i mit og børnenes liv. For 8 år siden konsulterede jeg første gang en biomediciner, har siden fulgt mange af de råd jeg fik omkring især kosten. Efter en stressende årrække, hvor jeg kunne konstatere at jeg ikke havde fokus på god, nærende mad samt balance i livet generelt, søgte jeg hjælp igen og fandt en enorm støtte i Mette. Ud over biomedicinen går jeg til massage hos Mette og denne kombination er perfekt for mig. Massagent får mig ned i kroppen, ned at mærke mig selv, hvilket for mig, er det bedste udgangspunkt til at være ordenligt til stede i alt det mit liv indebærer, morrollen, karriere, forhold, studie, osv, massagen lærer mig at fokusere på min krops signaler og lytte mere til mig selv, hvilket giver mig langt større tilfredsstillelse i min væren, gøren og laden.  Jeg vil varmt anbefale Mette både personligt og fagligt, da hun ud over sin rådgivning og massage også har et varmt og kærligt væsen, som giver ro og en følelse af at være meget velkommen”

Tina Dybkjær
CHIEF OF FINANCE AND ADMINISTRATION, Nordic Consumer Portals A/S

For flere referencer se HER