BIOMEDICINSK BEHANDLING


HVORFOR?

Rigtig mange mennesker render rundt med gener og forskellige symptomer, som kan skyldes mangler og ubalancer i kroppen. Disse mangler har blandt andet at gøre med vores livsstil, kvaliteten af den mad vi indtager, forurening, stress, traumer, bekymringer og sygdom. Kroppen er en stor og avanceret  fabrik, hvor alt arbejder sammen på kryds og tværs for at kunne levere den samlede vare, som i bund og grund handler om at give os energi og kræfter til dagens udfordringer.
Biomedicinske remedier hjælper kroppen med at holde sig sund, at helbrede sig selv og ved at skabe balance og energi.

HVAD?

Biologisk medicin eller “biomedicin” er fællesbetegnelsen for en række alternative diagnose- og terapiformer, der alle udgår fra et holistisk menneskesyn, og som tilsammen udgør en helhed. Det vigtige princip er at styrke organismens egne funktioner og at bygge immunsystemet op, således at mennesket er i stand til selv at bekæmpe og forsvare sig mod infektioner og kompensere for slitage. Samtidig arbejdes der på at balancere overaktive dele af forsvaret hos mennesker, der lider af allergier og autoimmune sygdomme som fx. gigt.

HVORDAN?

BIOMEDICINSK ANALYSE: Ved hjælp af en computerbaseret testmetode kaldet RTS Radionic translation system) er det muligt at analysere specifikke mangler, sygdomme og årsager til gener og ubalancer i kroppen, da det kan måle vitalitet og stress i organer, væv og kirtler. På denne måde  hjælper metoden med at finde frem til, hvor og hvordan organismen har brug for støtte til at komme i bedre balance. Analysen inkluderer altid specifik vejledning og et sammenhængende program, der bl.a. omfatter: kostråd, nutrient terapi (vitaminer, mineraler, enzymer, amnosyrer eller olier), immun- og/eller organ-terapi, drænering.
Læs mere herunder.

BIOMEDICINSK KONSULTATION: Biomedicinsk konsultation anbefales løbende i forbindelse med det biomedicinske forløb eller som supplerende til massagen, for at skabe fokus og helhed med professionel og individuel vejledning ud fra ønsker og behov. Der rådgives ud fra et helhedsorienteret perspektiv, hvor klientens nuværende sundhed og livskvalitet er omdrejningspunkt i konsultationen.

Eller kontakt Mette HER, for mere information og tidsbestilling.